O nas

Kierownik SWFiS  DyżurOpieka z ramienia Studium WFiS nad kierunkami:
mgr Dariusz Rycajpok. 103tel. 59 35 830  żywienie człowieka i ocena żywności, dietetyka, turystyka i rekreacja,
Zastępca Kierownika SWFiS  DyżurOpieka z ramienia Studium WFiS nad kierunkami:
mgr Mikołaj Rosapok. 103tel. 59 35 830————————–————————–biotechnology, veterinary medicine, organic agriculture and food production, food science: technology and nutrition, managment.
Nauczyciele akademiccy  DyżurOpieka z ramienia Studium WFiS nad kierunkami:
mgr Katarzyna Barskapok. 104tel. 59 35 831————————–————————–ekonomia, finanse i rachunkowość
mgr Mateusz Chodkowskipok. 104tel. 59 35 831————————–————————–socjologia, pedagogika
mgr Maciej Dzierzbickipok. 104tel. 59 35 831————————–————————–budownictwo, inżynieria środowiska, ochrona środowiska, inżynieria i gospodarka wodna, architektura krajobrazu
mgr Agnieszka Grochalapok. 104tel. 59 35 831————————–————————–leśnictwo, gospodarka przestrzenna
mgr Iwona Gruszkapok. 104tel. 59 35 831————————–————————– 
mgr Wojmir Kowalskipok. 104tel. 59 35 831————————–————————–biologia, rolnictwo, inżynieria ekologiczne
mgr Jacek Ludwickipok. 104tel. 59 35 831————————–————————–zootechnika, hodowla i ochrona zwierząt towarzyszących i dzikich, bioinżynieria zwierząt
mgr Agnieszka Marszałekpok. 104tel. 59 35 831————————–————————– 
mgr Anna Milińska-Tymendorfpok. 104tel. 59 35 831————————–————————–weterynaria,
mgr Róża Oniskpok. 104tel. 59 35 831————————–————————- 
mgr Tomasz Pietrasińskipok. 104tel. 59 35 831————————–————————-biotechnologia , technologia biomedyczna, ekologiczne rolnictwo i produkcja żywności, ogrodnictwo
mgr Patryk Puczyłowskipok. 104tel. 59 35 831————————-————————–ogrodnictwo miejskie i arborystyka, technologia drewna, meblarstwo
mgr Weronika Słowikpok. 104tel. 59 35 831————————–————————–gastronomia i hotelarstwo,  technologia żywności i żywienie człowieka, architektura
mgr Emilia Sołoduchapok. 104tel. 59 35 831————————–————————–zarządzanie, logistyka, bezpieczeństwo żywności, towaroznawstwo i marketing żywności
mgr Piotr Wąsikpok. 104tel. 59 35 831————————–————————–zarządzanie i inżynieria produkcji, inżynieria systemów biotechnicznych, technologie energii odnawialnej
 mgr Kamila Wierniuk-Osińska pok. 104 tel. 59 35 831————————–————————– informatyka i ekonometria, informatyka
Sekretariat     
mgr inż. Grażyna Szafarskapok. 103tel. 59 35 830poniedziałek – piątek9.00 – 15.00