O nas

Kierownik SWFiS  DyżurOpieka z ramienia Studium WFiS nad kierunkami:
mgr Dariusz Rycajpok. 103tel. 59 35 830poniedziałek17:00-18:30żywienie człowieka i ocena żywności, dietetyka, turystyka i rekreacja,
Zastępca Kierownika SWFiS  DyżurOpieka z ramienia Studium WFiS nad kierunkami:
mgr Mikołaj Rosapok. 103tel. 59 35 830czwartek15:30-17:00biotechnology, veterinary medicine, organic agriculture and food production, food science: technology and nutrition, managment.
Nauczyciele akademiccy  DyżurOpieka z ramienia Studium WFiS nad kierunkami:
mgr Katarzyna Barskapok. 104tel. 59 35 831czwartek12:30-14:00ekonomia, finanse i rachunkowość
mgr Mateusz Chodkowskipok. 104tel. 59 35 831piątek18:30-20:00socjologia, pedagogika
mgr Maciej Dzierzbickipok. 104tel. 59 35 831piątek11:00-12:30budownictwo, inżynieria środowiska, ochrona środowiska, inżynieria i gospodarka wodna, architektura krajobrazu
mgr Agnieszka Grochalapok. 104tel. 59 35 831 piątek12:30-14:00leśnictwo, gospodarka przestrzenna
mgr Iwona Gruszkapok. 104tel. 59 35 831URLOPURLOP 
mgr Wojmir Kowalskipok. 104tel. 59 35 831czwartek9:30-11:00biologia, rolnictwo, inżynieria ekologiczne
mgr Jacek Ludwickipok. 104tel. 59 35 831wtorek17:00-18:30zootechnika, hodowla i ochrona zwierząt towarzyszących i dzikich, bioinżynieria zwierząt
mgr Agnieszka Marszałekpok. 104tel. 59 35 831URLOPURLOP 
mgr Anna Milińska-Tymendorfpok. 104tel. 59 35 831 poniedziałek, środa 7:15-8:00weterynaria,
mgr Róża Oniskpok. 104tel. 59 35 831środa12:30-14:00informatyka i ekonometria, informatyka
mgr Tomasz Pietrasińskipok. 104tel. 59 35 831środa11:00-12:30biotechnologia , technologia biomedyczna, ekologiczne rolnictwo i produkcja żywności, ogrodnictwo
mgr Patryk Puczyłowskipok. 104tel. 59 35 831poniedziałek9:30-11:00ogrodnictwo miejskie i arborystyka, technologia drewna, meblarstwo
mgr Weronika Słowikpok. 104tel. 59 35 831poniedziałek19:00-20:30gastronomia i hotelarstwo,  technologia żywności i żywienie człowieka, architektura
mgr Emilia Sołoduchapok. 104tel. 59 35 831środa12:30-14:00zarządzanie, logistyka, bezpieczeństwo żywności, towaroznawstwo i marketing żywności
mgr Piotr Wąsikpok. 104tel. 59 35 831czwartek11:00-12:30zarządzanie i inżynieria produkcji, inżynieria systemów biotechnicznych, technologie energii odnawialnej
      
Sekretariat     
mgr Grażyna Szafarskapok. 103tel. 59 35 830poniedziałek – piątek8.00 – 15.00