O nas
Kierownik SWFiS | Dyżur | Opieka z ramienia Studium WFiS nad kierunkami: | |||
mgr Dariusz Rycaj | pok. 103 | tel. 59 35 830 | żywienie człowieka i ocena żywności, dietetyka, turystyka i rekreacja, | ||
Zastępca Kierownika SWFiS | Dyżur | Opieka z ramienia Studium WFiS nad kierunkami: | |||
mgr Mikołaj Rosa | pok. 103 | tel. 59 35 830 | ————————– | ————————– | biotechnology, veterinary medicine, organic agriculture and food production, food science: technology and nutrition, managment. |
Nauczyciele akademiccy | Dyżur | Opieka z ramienia Studium WFiS nad kierunkami: | |||
mgr Katarzyna Barska | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | ekonomia, finanse i rachunkowość |
mgr Mateusz Chodkowski | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | socjologia, pedagogika |
mgr Maciej Dzierzbicki | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | budownictwo, inżynieria środowiska, ochrona środowiska, inżynieria i gospodarka wodna, architektura krajobrazu |
mgr Agnieszka Grochala | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | leśnictwo, gospodarka przestrzenna |
mgr Iwona Gruszka | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | |
mgr Wojmir Kowalski | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | biologia, rolnictwo, inżynieria ekologiczne |
mgr Jacek Ludwicki | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | zootechnika, hodowla i ochrona zwierząt towarzyszących i dzikich, bioinżynieria zwierząt |
mgr Agnieszka Marszałek | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | |
mgr Anna Milińska-Tymendorf | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | weterynaria, |
mgr Róża Onisk | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————- | |
mgr Tomasz Pietrasiński | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————- | biotechnologia , technologia biomedyczna, ekologiczne rolnictwo i produkcja żywności, ogrodnictwo |
mgr Patryk Puczyłowski | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————- | ————————– | ogrodnictwo miejskie i arborystyka, technologia drewna, meblarstwo |
mgr Weronika Słowik | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | gastronomia i hotelarstwo, technologia żywności i żywienie człowieka, architektura |
mgr Emilia Sołoducha | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | zarządzanie, logistyka, bezpieczeństwo żywności, towaroznawstwo i marketing żywności |
mgr Piotr Wąsik | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | zarządzanie i inżynieria produkcji, inżynieria systemów biotechnicznych, technologie energii odnawialnej |
mgr Kamila Wierniuk-Osińska | pok. 104 | tel. 59 35 831 | ————————– | ————————– | informatyka i ekonometria, informatyka |
Sekretariat | |||||
mgr inż. Grażyna Szafarska | pok. 103 | tel. 59 35 830 | poniedziałek – piątek | 9.00 – 15.00 |
–